< All Posts

Unicontrol Graver efter International Succes

September 21, 2020

Unicontrol er på et år vokset fra tre til 15 ansatte og forventer i år at omsætte for op mod 10 millioner med sit it-system til mindre gravemaskiner. Næste mål er at køre ud over landets grænser.  

På godt et år har Unicontrol formået at rykke fra tre stiftere til alt 15 ansatte, forventer at omsætte for 8-10 millioner kroner i år og har nu indledt arbejdet mod en international ekspansion også.

Unicontrol har på kort tid fået så godt fat i den danske bygge- og entreprenørbranche med sit it-system til mindre gravemaskiner, at den forventer at rykke ind i flere lande i løbet af næste år.

Vi er i fuld gang med at se på en international ekspansion. Vi ser allerede nu på det næste land, vi gerne vil ind i, men målet er et eller to nye lande næste år, siger Ehsanullah Ekhlas, der er en af de tre stiftere at selskabet.

Unicontrol3D Maskinstyring

På en halv time kan en gravemaskine-operatør oplæres i systemet, som koster 150.000 kroner inkl. opsætning, kalibrering og et halvt års support. Det skulle ifølge firmaet være tjent hjem på et otte-ti måneder.

Der arbejder i dag 15 ansatte i firmaet, som har indstillet gravearbejdet på en international ekspansion i det nye år. De har solgt omkring 50 systemer indtil videre på det danske marked, hvor kunderne er entreprenører og udlejere af maskiner.

Ind i nyt startupmiljø

Visti og Kiefer investerede tidligere i år et millionbeløb i Unicontrol, som på det tidpunkt boede hos et andet fynsk investorpar i Tanken 16, hvor Torben Frigaard Rasmussen og Johnny Killerup har etableret et iværksætterhus i en tidligere bankfilial på Dalumvej 16.

Unicontrol flyttede ind hos Visti Unlimited på Helgavej i det centrale Odense tidligere på efteråret. Fra venstre er det investor Thomas Visti, Zbigniew Niemczyk, Ehsanulla Ekhlas, Kasper Andersen og til højre investor Lasse Kieffer. Foto: Unicontrol


Unicontrol var de første til at flytte ind i den store villa på Helgavej i det centrale Odense, hvor netop Thomas Visti har etableret et nyt iværksætterhus til nye startups som bl.a. Unicontrol.

Så nu har vi direkte adgang til vejledning og gode råd i den udstrækning, det er muligt, siger Ehsanullah Ekhlas.  

Læs mere i artiklen.